Netflixi Eesti vaatajate lemmiksari “Noor Sheldon” on nähtav ka Duo 6 erkaanil.  “Suure paugu teooria” eellugu heidab pilgu Sheldon Cooperi lapsepõlvele ja jälgib tema kasvamist nooreks meheks.

 

Jim Parsons, kes saavutas tuntuse Sheldoni rolli eest sarjas “Suure paugu teooria”, on jätkusarja suur austaja ning hindab näitlejate võimet edukalt säilitada originaalsarja vaimu. Noort Sheldonit mängib andekas lapsstaar Iain Armitage, kes nimetab oma rolli unistuste täitumiseks. 
 

Sarja on kiitnud nii kriitikud kui ka publik. The New York Times on sellele omistanud kiitvaid sõnu, kirjeldades seda võluva sarjana, mis pakub naljakat sissevaadet ühe tuntuima telesarja tegelase ellu. Näitlejatööd on hinnatud kõrgelt, eriti Iain Armitage'i esitust, mis tabab täpselt Sheldoni iseloomu ja veidrusi.
 

Lisaks Iain Armitage'ile annavad sarjale oma panuse teised tippnäitlejad, näiteks Zoe Perry Sheldoni ema Mary rollis, Lance Barber Sheldoni isa George'ina ning Raegan Revord Sheldoni kaksikõe Missy rollis. 

 

“Noor Sheldon” on kohustuslik vaatamine nii “Suure paugu teooria” austajatele kui ka neile, kes otsivad head meelelahutust.